BOUWBEDRIJF

BRUINS

BOUWBEDRIJF BRUINS

Oeveraseweg 2A

7971 PA

Havelte

Tel: 0521-342152

Mail: info@bouwbedrijfbruins.nl

Home Wie zijn wij Projecten Contact en offerte

Even voorstellen


Vakwerk, dat is waar wij voor staan! Goed degelijk werk, gemaakt door vakmensen. Bouwbedrijf Bruins werkt daarom alleen met ervaren mensen, aangevuld met met een aantal bedrijven die garant staan voor jarenlange ervaring en kwaliteit. Diezelfde ervaring maakt het mogelijk zeer uiteenlopende projecten te doen: woonhuizen, boerderijen, renovatie, etc. 


Bouwbedrijf bruins gaat graag de uitdaging met u aan om vervolgens dan te laten zien wat hij in huis heeft. Dit heeft vele tevreden klanten opgeleverd. En er telt maar één ding, een tevreden klant!Iedereen die en een boerderij woont of heeft gewoond zal kunnen beamen dat dat een boerderij heel anders in elkaar zit dan een “gewoon” woonhuis. Al is het alleen maar door de leeftijd van de meeste boerderijen en door hun ligging. Daardoor zijn er vaak hele andere bouwtechnieken gebruikt dan die in de vaak veel later gebouwde woonhuizen, zoals u die in de stad aantreft. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van hout en moet rekening worden gehouden met het authentieke uiterlijk. 


Hetzelfde geldt voor de bijbehorende schuren. Vooral wanneer u van plan bent om een schuur te verbouwen tot woon- of verblijfsgedeelte, is dit van belang. Al vele keren heeft Bouwbedrijf Bruins verbouwingen en renovaties van boerderijen en/of bijbehorende schuren aangenomen en met succes afgerond.Voor deze pagina aanpassingen op of aanvulling tekst